Grillimarinaad u 1 kg veiselihale
Koostisosad 4 portsjoni jaoks:
• 1 peotäis pune
• 1 spl suitsutatud paprika pulbrit
• 4 spl ekstra neitsioliiviõli
• 150 ml aprikoosimahla
• 1 keskmine sibul
• 1 küüslauguküüs
• Sool
• Pipar
Ettevalmistus:
Haki pune peeneks. Tükelda sibul, purusta küüslauguküüs ning sega kõik maitseained oliiviõli ja aprikoosimahlaga. Maitsesta marinaad soola ja pipraga. Aseta liha marinaadi, kata kaanega ja lase sellel vähemalt 3 tundi külmkapis seista.
Valmistamisaeg: 6 minutit
Ooteaeg: 20 minutit
Raskusaste: keskmine
Toiteväärtused:
4 portsjoni kohta portsjoni kohta: ca 223 kcal/928 kJ, 11,8 g valku, 15,7 g rasvu, 8,1 g süsivesikuid