Grillimarinaad u 1 kg veiselihale

Koostisosad 4 portsjoni jaoks:

• 1 peotäis pune

• 1 spl suitsutatud paprika pulbrit

• 4 spl ekstra neitsioliiviõli

• 150 ml aprikoosimahla

• 1 keskmine sibul

• 1 küüslauguküüs

• Sool

• Pipar


Ettevalmistus:

Haki pune peeneks. Tükelda sibul, purusta küüslauguküüs ning sega kõik maitseained oliiviõli ja aprikoosimahlaga. Maitsesta marinaad soola ja pipraga. Aseta liha marinaadi, kata kaanega ja lase sellel vähemalt 3 tundi külmkapis seista.


Valmistamisaeg: 6 minutit

Ooteaeg: 20 minutit

Raskusaste: keskmine

Toiteväärtused:

4 portsjoni kohta portsjoni kohta: ca 223 kcal/928 kJ, 11,8 g valku, 15,7 g rasvu, 8,1 g süsivesikuid