Praetud nuudlid krõbeda kanaga
Koostisosad:
- 4 tükki kanafileeriba tšillikastmega
- 1 pakk külmutatud köögivilju
- 1 käputäis murulauku
- 4 vart kevadsibulat
- 2 spl päevalilleõli
- sojakastet
- sriracha kastet
Valmistamine:
Küpseta kanafileeribad krõbedaks ja keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele.
Seejärel pese kevadsibulad ja lõika need väikesteks rõngasteks. Haki murulauk jämedateks tükkideks.
Kuumuta wok-pannil või lihtsalt suurel pannil õli. Prae selles kevadsibulat ja köögivilju umbes 1 minut. Lisa pannile nõrutatud nuudlid ja sega juurde sojakaste. Serveeri kanafileeribad nuudlitega ja lisa maitse järgi sriracha kastet. Viimase sammuna puista peale murulauk. Head isu!